Adresgegevens apotheek

Alle produkten op deze website worden u aangeboden, geleverd en gefactureerd door de grootste verzendapotheek van Europa.

Handelsnaam: Pharmacy2U
Registratienummer: 1090088
Registratiedatum: 03/05/2005
Volledige bedrijfsnaam: Pharmacy 2U Ltd
Adres: 1 Hawthorn Park, Coal Road
Leeds, LS14 1PQ
Engeland

P2U

Klik hier om zelf de gegevens van deze apotheek op de website van de GPC te controleren.

 

Kosten

Uw aanvraag wordt altijd beoordeeld door een erkende arts. Indien de arts uw aanvraag niet positief beoordeelt bent u ons niets verschuldigd. Mannenapotheek heeft geen verborgen kosten. Het totaalbedrag is bij ons ook het totaalbedrag.

Levertijden.

upstntlogo

Bestellingen die voor 12:00 worden opgegeven worden in de regel dezelfde dag nog verzonden en de volgende werkdag afgeleverd. Bestellingen worden uitsluitend door UPS of TNT express aan u verzonden. Uiteraard gebeurt dit in een neutrale verpakking.

 

Bedrijfsdoelstelling

Het is onze doelstelling om op een transparante manier erectiemiddelen beschikbaar te stellen via internet. Wij bieden een uitstekende tegenhanger voor de vele illegale aanbieders van nepmedicijnen. Onze stelling is dat, aangezien het een feit is dat duizenden mannen via internet erectiepillen bestellen, er een mogelijkheid moet zijn om op een veilige manier originele produkten te kunnen kopen. Wij bieden bewust geen potentieel verslavende middelen aan zoals pijnstillers, kalmeringstabletten en slaaptabletten. Ons standpunt is altijd geweest dat hiervoor de eigen huisarts of internist de enig aangewezen voorschrijver moet zijn.

 

klantenservice

nveh

Nederlandse Vereniging voor E-Health.